Помощ при авария на пътя


Пътна помощ от rgb Пловдив ви предлага услуги , когато сте аварарирали с лек или товарен автомобил. Сайта на фирмата  patnapomostplovdiv.eu  предлага платформа за репатриране на леки автомобили, но това не е всичко. При дефектирала автомобилна гума на място може да пристигне специализиран микробус, който да извърши монтаж=демонтаж и дори да изправи джанта на  алек автомобил TIR, АВТОБУС  ИЛИ КАМИОН. Фирмата разполага и със друг микробус  предназначен за ремонт на място на  автоклиматик  или  хладилин контейнер  на камион. Специализираната  платформа е оборудвана и за ремонти на пътя. Скъсан ремък или повреда в спирачната система, не представлява трудност  за екипа специалисти на фирмата.

Не на последно място е и отношението на специалистите към клиента. С типичното обръщение познато ни за Пловдивчани те ще се усмихнат, протегнат ръка към вас за да подобрят настроението ви след което ще се захванат за работа. 

В разговор с нас управителя на Пътна помощ Пловдив допълни:

Няма нерешим проблем , ако не сработи  план А  ще решим проблема с план Б.  Вариантите са много за нас е важно клиента да остане доволен, както от цената на услугата, така и от качеството и.