Спортни дрехи

Спортните дрехи са все по популярни и не само в залата а и в ежедневието

Комфорт

Избягвайте всякакви груби материи, които биха могли да претъркат или раздразнят кожата ви по време на повтарящи се движения. Изберете спортни дрехи от материали, които ви позволяват да се движате свободно да не ви ограничават. Обърнете по-голямо внимание на размера, тъй като някоидрехи за тренировка са склонни да бъдат по-малки отколкото обикновените дрехи. Потърсете елементи, които имат малък процент от ликра, описани на етикета. Това дава възможност за по-голям обхват на движение по време на тренировка и може да осигури много удобно носене при спортуване без тялото да е стегнато.

Технологичен напредък при производството на спортни дрехи

Много нови материи имат анти-микробни съставки за лечения и борба с миризмата, докато други имат вградена ултравиолетова защита, за да предпават от вредните слънчеви лъчения. Можете да закупите сигнално оцветени дрехи които светят в тъмното. Ако сте турист, притеснен от Лаймска болест, за облекло, което съдържа перметрин, синтетичен вариант на естествен репелент за насекоми, открити в хризантеми.

Подходящи спортни дрехи от dstrct.net

Торбести панталони не са подходящи за спорт с велосипед или Спининг. Помислете за дейностите,които извършвате и спортовете които практикувате. За всеки спорт облеклата са различни като вид и материя. Така например с дрехи за ски ще е много неудобно карането на сноуборд поради различията в движенията и спецификата на спортовете макар че на пръв поглед изглеждат сходни.

Спортни панталони блузи клинове и други подходящи за фитнес йога и др. Можете да закупите от български производител.