Блог за статии

интернет реклама и сео оптимизация

Този  БЛОГ е създаден с цел да се публикуват рекламни статии с връзка към вашият сайт.

С увеличаването броя на линковете към вашият сайт се увеличава и авторитетът му пред търсачките. От друга страна с популярността на сайта ви се увеличават шансовете да попаднат във вашият сайт нови потребители от рекламна статия в друг сайт.

За да публикувате при нас е нужно да се съобразите с някой условия.

  1. Уникални текстове (не копи пейст от интернет) които трябва да бъдат над 300 думи.
  2. Текстовете да бъдат написани единствено и само на кирилица без правописни грешки.
  3. Необходимо е да напишете 2 стати, като получавате връзка само от едната.
  4. Не заплащате за тази услуга абсолютно нищо.

Специално за вас ние ще създадем подходяща категория за вашите публикации. Всяка статия се публикува в няколко социални мрежи за да се усили ефекта и тежестта на връзката която изпраща.

Вашите рекламни текстове се публикуват след като се свържете с администратор от контактната форма.

 Защо да рекламираме в интернет ?

Над 80% е дялът на информацията за продукти и услуги която получаваме е именно от интернет.Все по рядко срещаме хора четящи вестници и списания, вместо печатни издания използваме таблети и телефони. Онлайн магазините предлагат продукти с голяма намаление защото магазинът в интернет не плаща наем и сметки за отопление и електричество или заплати за перосонал. Всичко е на разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.Рекламата в интернет във всичките си форми осигурява нови клиенти в над 60% от световният бизнес.Притежанието на уеб сайт е задължително дори и за най-малката фирма, но само успешните сайтове създадени със стратегия и качествена реклама и популяризация носят реални дивиденти.