Съвети при монтаж на рекламни надписи

Монтажът на рекламни надписи е препоръчително да се извършва от професионалисти. При големи обеми поръчки или предварително договаряне монтажа може да ви излезе безплатно. Много хора допускат грешката сами да ги монтират. От страни изглежда лесно и бързо, но всъщност е сложен процес. Понякога когато елементите са много големи или много малки се получават затруднения при отлепянето на детайлите.
Нека разгледаме един пример. Вие имате магазин за дрехи. Месецът е септември, а имате още лятна стока. Решавате да си поръчате надписи – „Ликвидация на лятна серия. До 70 % отстъпка“. Но за да спестите някой лев решавате да го монтирате сами. Обаждате се на някой приятел или колега да ви помогне с монтажа. В оречения ден започвате монтажа.
Първо трябва да сте на ясно от коя страна на прозореца ще има рекламни надписи. От вътре или от вън. Много често когато надписите за отвън, а магазина няма предпазна решетка, те биват накъсани, отлепяни и други неприятни действия. Най – добре ще бъде да си поръчате големи рекламни надписи , които да се монтират от вътре и да имат добра видимост.
Второ, повърхността на която ще монтирате надписа трябва да бъде предварително почистена. В търговската мрежа се предлагат всякакви препарати за почистване на стъкла и прозорци, които ще ви свършат страхотна работа.
Трето, пригответе си в едно малко шишенце с пулверизатор разтвор със сапунена пяна. След почистане на стъклото, напръскайте мястото където ще се поставят надписите. Това се прави с цел да се избегне нагъване и по – лесно наместване. Преди да пристъпите към поставянето внимателно отлепете половината от транспортната лента. Чак когато сте центрирали и сте залепили половината надпис отстранете другата половина от лентата.
Ако се чувствате сигурни и сте готови сами за монтирате вашите рекламни надписи , направете го внимателно. Бъдете сигурни ,че сте изпълнили посочените по – горе стъпки. Ако пък ли не, доверете се професионалисти. Източник на информацията от фирма за рекламни надписи .